Aktuellt

Accepta Vi har högsta betyg – 4 stjärnor – i Arbetsförmedlingens ranking av leverantörer ****

Arbetsförmedlingens ranking för tjänsten Stöd och Matchning (Jobbcoach) har 2019 uppgraderats till en fyrgradig skala och Accepta Vi har fortsatt högsta betyg!

 

Accepta Vi fick åter tre stjärnor (högsta betyg) för Stöd och Matchning

I arbetsförmedlingens rating av leverantörer för tjänsten Stöd och Matchning 22 september 2018, fick Accepta Vi åter tre stjärnor, dvs högsta betyg. Det innebär att vi tillhör de allra bästa av alla leverantörer när det gäller att stötta och matcha arbetssökande ut i jobb eller studier.

Vi är naturligtvis mycket glada över denna stämpel på vår kvalitet och effektivitet, och vi kommer att fortsätta arbeta för att behålla vår höga kvalitet med goda resultat till jobb och studier samt nöjda deltagare.

 

Ny tjänster Accepta Vi har vunnit två nya anbud under sommaren

Accepta Vi kommer att leverera tjänster åt Stockholms Stad inom ramen för Socialpsykiatrin och åt Arbetsförmedlingen genomförs utbildningar i Start av Näringsverksamhet.

 

Lyckad rekryteringsdag

Det genomfördes en rekryteringsdag i våra lokaler på Kungsholmen, drygt 60 deltagare träffade arbetsgivare för enskilda möten under dagen.

 

3 stjärnor till Accpeta Vi i Arbetsförmedlingens rating av leverantörer i Stöd och Matchning

Accepta Vi är en leverantör i Stockholm som fått TRE (3) stjärnor (högsta betyg) i Arbetsförmedlingens ranking av leverantörernas resultat (juni 2016).

 

Arbetsgivarsamarbete

Våra arbetsgivare söker ständigt nya medarbetare, kontakta oss för mer information på e-post stefan.skolling@accepta-vi.se

 

Rekryteringsmässor

Vi genomför regelbundet rekryteringsmässor. Som vanligt har vi många kompetenta och motiverade personer som är intresserade av att komma ut i ett arbete. På mässan får de träffa intresserade arbetsgivare med anställningsbehov.

Om du är arbetsgivare och har ett behov av att anställa är du varmt välkommen att kontakta vår projektledare Magnus Gustafsson på e-post magnus@accepta-vi.se

 

Jobbjakt

Vi genomför regelbundet jobbjakt. Våra deltagare i arbetsmarknadsprogram gick under dagen ut och besökte företag, lämnade ansökningshandlingar samt talade med potentiella arbetsgivare.

 

Stöd och Matchning

Vi hjälper dig att matcha dina kunskaper och önskemål mot ett arbete. Läs mer om Stöd och Matchning här.

 

Matchning och rekrytering

Matchning och rekrytering är ett program som består av tre delar, en förberedande del (FUB), en yrkesutbildande del samt en praktikdel. Läs mer Matchning och Rekrytering här.