Stöd och matchning

Bild på människor

Accepta Vi fick åter tre stjärnor i Arbetsförmedlingens ranking av leverantörer ***

Vi på Accepta Vi har som enda mål att du ska lyckas, det vill säga att du får ett arbete eller påbörja studier. Våra jobbkonsulter (coacher/handledare) är erfarna specialister på att hjälpa personer med varierande bakgrund till arbete eller studier.

Vi har lång erfarenhet och finns på flera platser i Stockholm där erbjuder Accepta Vi kunskapen, erfarenheten och kontaktnätet som krävs för att hitta jobben. Hos oss får du en egen jobbkonsult och ett program anpassat efter dig och dina behov.

Stöd och matchning är för dig som är arbetssökande men i behov av stöd och hjälp för att snabbare nå målet – hitta ett arbete eller att komma ut i studier. Accepta Vi kan hjälpa dig, vi är specialister på att kartlägga och matcha kompetenser samt erfarenheter ut mot yrken och branscher för att DU ska lyckas.

Accepta Vi är en leverantör i Stockholm som fått TRE (3) stjärnor (högsta betyg) i Arbetsförmedlingens ranking av leverantörernas resultat inom ramen för Stöd och Matchning.

Accepta Vi hjälper dig att matcha dina förutsättningar och önskemål mot ett arbete.

Hos oss på Accepta Vi får du ta del av ett stort antal verktyg som ger dig stöd att nå målet – arbete eller studier.

en personlig jobbkonsult som ger stöd i jobbsökandet, hjälper dig planera och som träffar dig regelbundet enskilt för samtal.
möjlighet att ta del av en stor mängd aktiviteter och seminarier om arbetsmarknad, jobbsökande, dolda jobb, framtagning av CV och personligt brev, samhällsinformation och kurser i datakunskap samt jobb och hälsa.
yrkesvägledning och kartläggning av dina möjligheter på arbetsmarknaden.
möjlighet att träffa en utbildad studie- och yrkesvägledare.
information om studier och utbildningar samt stöd att välja rätt utbildning.
regelbundet gå på rekryteringsträffar och vi hjälper dig hitta jobbmöjligheter och praktikplatser i våra nätverk av arbetsgivare och medlemsföretag.

Om du vill ansöka till ”Stöd och matchning” ska du prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och tala om att du vill börja på ”Stöd och matchning” hos Accepta Vi. Din handläggare hjälper dig sedan vidare. För att få börja programmet krävs det att du är inskriven på Arbetsförmedlingen. Vi tar emot sökande från hela Stockholmsområdet.

Är du intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer eller
ring Joanna Skolling på tfn 070-858 23 58.

(Vårt KA-nummer är: 10040765)