Stöd och matchning – Din Karriärcoach!

Vi erbjuder karriärcoachning på distans via Zoom

Utifrån rådande direktiv gällande Covid-19 erbjuder vi coachning via videosamtal samt webinarier via programmet Zoom. Detta stöd är gratis för dig som deltagare. Det enda du behöver göra är att ladda ner Zoom till din dator, padda och/eller telefon. Kontakta oss gärna för att veta mer.

Stöd och matchning är för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande och i behov av stöd och hjälp för att snabbare nå ditt mål – hitta ett arbete eller att komma ut i studier.

Våra karriärcoacher i samarbete med studie- och yrkesvägledare samt psykolog är erfarna specialister på att hjälpa personer med varierande bakgrund och erbjuder kunskap, erfarenhet och kontaktnät i  Stockholm, Södermanland, Östergötland och Småland. Vi genomför en djupgående kartläggning och utifrån dina behov skapar vi en individuell handlingsplan för att hjälpa dig att lyckas nå just dina mål!

”Accepta Vi kartlägger och matchar dina förutsättningar och önskemål mot ett arbete eller studier.”

             Hos oss på Accepta Vi får du ta del av ett stort antal verktyg som ger dig stöd att nå dina mål;

En personlig karriärcoach som ger stöd i jobbsökandet, hjälper dig att planera och som träffar dig regelbundet för enskilda samtal.
Individuellt stöd och seminarier om arbetsmarknad, CV och personligt brev, jobbansökan, intervjusituation, sociala medier, dolda jobb och samhällsinformation.
Yrkesvägledning och kartläggning av dina möjligheter på arbetsmarknaden.
Hjälp med att skapa/granska CV och personligt brev/ansökan, genomgång av intervjusituation och uppföljning efter intervju.
Hjälper dig att bli bättre på att hantera en dator och ditt digitala arbetssökande.
Möjlighet att träffa en utbildad studie- och yrkesvägledare som ger information om studier samt stöd att välja rätt utbildning.
Information och stöd kring rekryteringsträffar.
Hitta jobbmöjligheter och praktikplatser i våra nätverk.

För att välja oss som stöd i ditt arbetssökande
behöver du kontakta Arbetsförmedlingen och ange
KA-nummer: 10040765 (Stockholm)
KA-nummer: 10062364 (Södermanland)
KA-nummer: 10058085 (Östergötland)
KA-nummer: 10064031 (Småland)

Om du vill veta mer om oss så kontakta gärna Joanna Skolling på tfn 0708-58 23 58.